Haufóm zitting

Dames- en herenzitting
Gescheiden, maar onder één dak!

Ons nieuwste evenement!

0 %
van de dameskaarten verkocht
0 %
van de herenkaarten verkocht

Informatie

De oud prinsessen en hofdames van Cv de Groate organiseren samen met Cv de Groate de nieuwe dames en herenzitting van Schimmert. Gescheiden, maar toch onder één dak met een gelijktijdig programma.

Met trots willen we de artiesten alvast bekend maken:

De Knöppele
Shakin DJ’s 
Party Kryner
Fiorenza
Magic Mike

Onze huis-dj voor deze dag is Remco Gaiteros. Hij zal ervoor zorgen dat het dak ervan af gaat.

Kaarten zijn voor €17,50 te koop bij Brasserie Bie ein, ManJefiek Sfeer Bloemen Trends en bij de leden en oud prinsessen en hofdames van CV de Groate. 

LET OP!! ER MOET CONTANT BETAALD WORDEN!! 

Wat

Haufóm zitting

Wanneer

02 februari 2020

Waar

't Gemeinsjapshoes Schimmert

Hoelaat

Vanaf 10:00 uur zaal open
Vanaf 11:11 uur start programma

Huisregels:

 1. Is het de bedoeling om verkleed te komen?? Jaaa natuurlijk!! We hebben geen thema, maar uiteraard vinden we het heel leuk om jullie mooiste carnavalspakjes te zien!!
 2. Voor ons evenement geldt een minimumleeftijd van 16 jaar. Bezoekers moeten zich te allen tijde kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs.
 3. Tijdens het evenement geldt het alcoholbeleid NIX18.
 4. Eigen drank is niet toegestaan.
 5. Er mag eten meegenomen worden, maar zorg ervoor dat dit niet een complete rijsttafel wordt.
 6. Roken is wettelijk NIETtoegestaan in gebouwen. Dit mag alleen in de open lucht of in de daarvoor op locatie aanwezige rookruimte(s). Bezoekers die zich hier niet aan houden zullen door onze medewerkers worden aangesproken en riskeren verwijderd te worden van de locatie van het evenement.
 7. Het is niet de bedoeling dat mannen en vrouwen zich tijdens de zitting opzoeken. Probeer dit zoveel mogelijk te vermijden om het evenement optimaal te laten verlopen.
 8. Consumptiebonnen zijn alleen geldig tijdens dit evenement en kunnen na afloop van het evenement niet worden ingeleverd tegen contanten. De consumptiebonnen die normaal gesproken geldig zijn, zijn tijdens dit evenement niet geldig!
 9. De organisatie is niet aansprakelijk voor enige schade c.q. letsel ontstaan aan bezoekers en/of goederen van bezoekers.
 10. Een ieder die het evenemententerrein betreedt geeft toestemming voor het maken van video-, foto- en geluidopnamen waar de bezoeker mogelijk in of op voor zal komen. De organisatie gebruikt deze opnamen voor promotionele doeleinden.
 11. Parkeer auto’s en fietsen op de daarvoor aangegeven plaatsen.
 12. We maken gebruik van een verplichte garderobe voor €0,50 per jas.